Administratiekantoor Amsterdam

Als ondernemer wil je je het liefst alleen bezig houden met dat waar jij goed in bent: ondernemen. Ons administratiekantoor in Amsterdam neemt jouw administratie voor je uit handen. Bij AXP Direct begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom kun je bij ons terecht voor aangiften tot het beheer van jouw financiële gegevens en het opstellen van jaarcijfers. Dit doen we voor een vaste prijs vanaf €185 exclusief btw.

 Jij hebt daardoor tijd voor wat écht belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. 

Boekhouding uitbesteden

Door goed overzicht te houden in je administratie heb je een beeld van de gezondheid van je bedrijf. Ons administratiekantoor in Amsterdam staat voor je klaar. Bovendien kun je bij AXP Direct makkelijk bonnen en facturen versturen via bijvoorbeeld e-mail, onze app of via de webupload functionaliteit.

Maandelijks ontvang je van ons een update waarin we je meenemen in de realisatie, analyses en prognoses. Dankzij onze slimme oplossingen en heldere dashboards heb jij 24/7 inzicht en overzicht.

boekhouder Amsterdam

Experts in administratie

Je administratie uit handen geven aan professionals zoals die van AXP Direct betekent dat je een pro-actieve houding mag verwachten. Wij komen met concrete oplossingen. Daarnaast nemen wij de complete verantwoordelijkheid voor het indienen van de BTW-aangifte en het opstellen van een gedetailleerde jaarrekening.

Ook zorgen wij voor een vakkundige afhandeling van jouw inkomsten- en/of vennootschapsbelasting, waarbij we streven naar maximale fiscale voordelen en een vlekkeloos verlopend proces.

Jouw administratiekantoor in Amsterdam

Wanneer jij op zoek bent naar een administratiekantoor in Amsterdam zijn wij de juiste partner. Vragen? Ons toegewijde team staat paraat. De experts van AXP Direct zijn altijd bereikbaar voor jou, of het nu gaat om verduidelijking over jouw financiële situatie, advies over belastingaangelegenheden, of hulp bij het begrijpen van ons boekhoudproces.

administratiekantoor rotterdam